Берое обяви, че събраната сума от благотворителния търг, който клубът

...
Берое обяви, че събраната сума от благотворителния търг, който клубът
Коментари Харесай

Берое събра над 11 000 лв. от благотворителен търг за Петър Хубчев

Берое разгласи, че събраната сума от благотворителния търг, който клубът разгласи в поддръжка на Петър Хубчев, е в размер на 11 650 лв.. Средствата към този момент са преведени по сметката на някогашният треньор на заралии, който се бори с онкологична болест. С персонални дарения в търга се включиха и някогашни футболисти като Мартин Камбуров, Иво Иванов, Пламен Крумов и Владимир Зафиров.
Прочетете още
Ето какво написаха от клуба клуба:

" На 20 ноември по концепция на нашата фенка Елена Янкова и със събрани от нея фланелки на обичания тим стартирахме благотворителен търг в поддръжка на Петър Хубчев. Един месец по-късно е време да дадем доклад 11 650 лв. са събраните средства, които към този момент са по сметката на Петър Хубчев 8 500 лв. от тях пристигнаха от търговете 2 030 лв. бяха събрани от продажбата на специфичните бели фланелки с надпис " В поддръжка на Хубчев " 1 120 лв. са дарените средства

Публикуваме платежните за импортираните средства, с цел да бъде всичко транспарантно. 10 000 лв. от тях бяха импортирани от мотора на нашия търг Елена Янкова, а 1 650 персонално от Евгени Маринов, който завоюва търга за фланелката и медала на Пламен Крумов Благодарим на нашите донори, на тези, които се включиха в търговете, на всички, които си купиха от специфичните фланелки, подариха средства или просто споделиха за нашата идея. Бъдете здрави и Весели празници! ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР