Берое няма проблеми с контузени или наказани играчи преди гостуването

...
Берое няма проблеми с контузени или наказани играчи преди гостуването
Коментари Харесай

Двама се завръщат за Берое

Берое няма проблеми с контузени или осъдени играчи преди гостуването на Левски на стадион „ Георги Аспарухов “ от 23-ия кръг на Първа лига.

След изтърпяни санкции в състава на Александър Томаш се завръщат Камен Хаджиев и Кохей Като изтекоха.

Треньорският щаб на Берое показа преди мача, че чака доста сложен мач против сериозен съперник.

„ Левски съумя да вдигне своето тактическо и спортно-техническо равнище през последните месеци. Ние обаче постоянно играем за победа и на следващия ден още веднъж ще дадем всичко от себе си, с цел да я реализираме. През седмицата неприятните метеорологични условия и смяната в програмата неимоверно се отразиха на подготовката ни, само че сме подготвени за това предизвикателство против един от грандовете в българския футбол. Двата тима сме в челото на класирането и се надяваме да се получи един същински футболен театър за почитателите. За страдание датата на срещата съответствува с Националния празник на България, което несъмнено ще повлияе на посещаемостта и не всички, които имат предпочитание да посетят този дуел ще съумеят “, споделиха още от треньорския щаб на старозагорци.

Групата на Берое за гостуването на Левски : Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Кохей Като, Серджио Негрут, Карлос Охене, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Иван Бандаловски и Мартин Райнов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР