Берое не успя да победи Витоша в последен кръг от

...
Берое не успя да победи Витоша в последен кръг от
Коментари Харесай

Берое изпусна Витоша и спечели само точка у дома


Берое не съумя да победи Витоша в финален кръг от постоянния сезон на Първа професионална лига. Двубоят приключи без маркиран гол.

Домакините несъмнено могат да съжаляват за изпуснатата победа, откакто диктуваха играта през всички 90 минути, само че по този начин и не съумяха да отбележат попадение.

Берое влезе в дуела като четвърти във краткотрайното нареждане, а гостите от Витоша бяха на дъното в класирането.

Марко Адамович насочи първия удар в мача в 8-та минута, откакто стреля от към 25 м, само че топката мина на метър от гредата. В 15-та минута Берое стигна до корнер. След разиграване Бригидо центрира доста рисково, само че бранителите на гостите се оправиха. Десет минути по-късно Цонев центрира в пеналта от корнер, където Иванов овладя и стреля, само че не откри рамките на вратата. В 27-та минута Берое провежда добра офанзива, при която Бригидо съумя да навлезе в пеналта и потърси Камбуров, само че защитник на гостите съумя да изпревари нападателя в последния миг и почисти в корнер. В 33-та минута Камбуров стреля от директен свободен удар, само че топката мина на сантиметри от левия непряк дирек на Георгиев. В 38-та минута Гьонов насочи доста рисков удар от към 20 м, само че Аргилашки се намеси чудесно и мазета в корнер. Две минути по-късно Бригидо финтира двама бранители и центрира чудесно за Камбуров, само че защитник съумя да почисти в корнер.

Второто полувреме стартира със сериозен напън на Берое и играта бе пред наказателното поле на гостите. В 58-та минута Негрут съумя да нахлуе в пеналта и откри Камбуров, който овладя и стреля незабавно, само че бранител на гостите съумя да пресече пред голлинията. Минута преди края се стигна до съществено безредие в пеналта на гостите след центриране на Камбуров, само че в последна сметка състезател на Витоша почисти топката. До края на срещата Берое направи всичко допустимо, само че по този начин и не съумя да означи попадение. В идващия мач Берое гостува на Левски в София в първи мач от плейофите в първата шестица. Точната дата и час на дуела ще бъдат оповестени в допълнение. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР