Берое направи за смях Левски и му постави диагноза -

...
Берое направи за смях Левски и му постави диагноза -
Коментари Харесай

Берое направи за смях Левски и му постави диагноза - пълна футболна несъстоятелност

Берое направи за смях Левски и му сложи диагноза - цялостна футболна неплатежоспособност. Няма по какъв начин да се избяга от истината - за по-малко от месец два тима вкараха надлежно 4 и 3 гола на " Герена ". При това с лекост! Поредната синя нулева година наподобява неизбежна не поради загубата с 1:3 от Берое, а поради видяното на терена. То си беше синя злополука.
 Полудяхме...
Полудяхме...

Защо се случва още веднъж?

И напряко са нелепи оправданията на Петър Хубчев, че загубата се дължала единствено на три самостоятелни неточности. Това е пояснение за хора, които са гледали сред 5 и 10 мача в живота си и още играта не им е доста ясна. Ако мачът се бе развил примерно по този начин 1:1- груба неточност става 1:2. После 2:2 и след груба неточност става 2:3, може да се приказва за някакъв съдбовен темперамент. Но когато ти отвъртят три безответни гола, очевидно казусът не е в грешките. Защото неточности стават, само че положителните тимове имат бърза реакция. Давам кощунствен образец от същия ден. Астън Вила поведе на Тотнъм, само че шпорите обърнаха до 3:1. Това се е случвало постоянно и на " Герена ", само че тогава имаше популярен наследник тим, а в този момент е цялостна подигравка.
 Желанието на Хубчев скоро ще бъде задоволено, трима нови идват в Левски
Желанието на Хубчев скоро ще бъде задоволено, трима нови идват в Левски

" Сините " незабавно желаят да привлекат централен бранител

Няколко неща за отбелязване след този мач. Приказките за налагане на сини юноши завършват дотук. На Деян Иванов непосредствено могат да му търсят нов тим, Юруков става желязна скамейка, Стаси Иванов играе, до момента в който не го измести някой новопривлечен чужденец. И стопираме да приказваме за юноши. Неслучайно Лудогорец тренира юноши, само че по-късно ги раздава на другите тимове. След 5-6 години по новата методика на Йончо Арсов може да се появи някой нов Гибон. Дотогава безмълвие, че задниците лъсват бързо.
 Интерес от Италия и към Станислав Иванов
Интерес от Италия и към Станислав Иванов

Агенти на клубове от Серия " А " наблюдават младока

Юношите обаче са бял дерт, те нямат думата. През седмицата се чуха фундаментални откровения от виновните фактори. Много истини апропо. Само че с едно огромно " Но "! Ако единствено пишеш публикации като мен, можеш да броиш колкото си искаш трансферни недоразумения в Левски. 100 ли са, 200 ли в последните 10 години, колонката с имената е внушителна. Да забележим обаче каква трансферна политика се води освен това ръководство? Зимна селекция - неуспех, лятна селекция - клони към неуспех. Огромен триумф е единствено прехвърлянето на Мариани в ОАЕ. Да, но няма кой да го замести?!
 Снимка 436448
Източник:

Две неща са най-трудни в модерното футболно ръководство. Да намериш точния човек за треньор и да направиш качествена селекция. И по двата индикатора в Левски не могат да се оправят. Много желаеха Петър Хубчев, криха го 2 месеца в тайната, само че в последна сметка дали той е подобаващият човек? Играчите, които бяха привлечени от него, не приказват в интерес на това, че схваща от футболисти. Алар, Роберта, Мазурек, Каргас - някой има вяра ли съществено, че тези ще създадат Левски популярен още веднъж? Да не разтварям приказка за Асен Чандъров. При състояние, че Левски се пропука откъм травми навръх неговата позиция, Асенчо даже не може да се дореди до пейката. А от същата порода имаме и още един, който хвана вирус...
 Мартин Камбуров: Два пъти ме желаеха от Левски, имах оферта и от Гриша Ганчев
Мартин Камбуров: Два пъти ме желаеха от Левски, имах оферта и от Гриша Ганчев

" Късметът е с мен, когато играя против Левски - без значение с екипа на кой тим "

Че Хубчев е пате в кълчища, се видя и от появяването на Фалшименто

Пардон - Нашименто! Така го назовават почитателите, аз просто заимствам. Е, това към този момент е върхът. Разкараха казахстанския Меси, който в този момент играе постоянно в Кайрат, а дават късмет на човек, който се интересува не от футбол, а от приемане на заплата. Единственото, което го интересува Нашименто, е Левски да му заплаща заплатата по контракт. Ако му се играеше, 100 пъти да си бе намерил нов тим. И хоп, появява се на терена против Берое.
 Снимка 438099
Източник:

Преди 3-4 седмици бях почнал да бленувам и изчислих, че с цел да стане сериозен претендент за купата, Левски би трябвало да събере 62 точки в постоянния сезон. Един от индикаторите беше да бъдат извоювани всички семейства на " Герена ". Е, Берое бързо смъкна напрежението. Между другото има още един пострадал от прекъсването на тока в " Подуяне ". В Ботев (Пловдив) съществено би трябвало да се замислят какъв брой са затънали, откакто изгубиха и от Левски, и от Царско село. В идващия кръг играят в Стара Загора и в случай че паднат, могат да изпращат говорещия папагал към Калотина. Треньорите би трябвало да са мощни не в приказките, а в резултатите.

А най-силен в приказките, естествено, е Томаш. Но в случай че преди две-три години можеше да се гледа със жлъч на това, което приказва, в този момент би трябвало да се взима на съществено. Защото след един изгубен мач на " Герена " той изрече пророческите слова, че Левски не е това, за което го показват. След това Берое би четири пъти подред Левски. Явно Томаш има рецептата по какъв начин да побеждаваш Левски, където го хванеш. И да си играеш с тях на пийнал морков. Толкова осезаемо бе превъзходството на Берое на " Герена ".
 Александър Томаш: Победите би трябвало да се одобряват умерено, загубите ни учат повече
Томаш: Победите би трябвало да се одобряват умерено, загубите ни учат повече

" Искам да си поздравя футболистите "

Но капката катран е в зелената чаша. Защо, драги ми Демостен, Берое не играе в Европа, където щеше да се показва надалеч по-добре от несъстоятелния Левски? На този въпрос да отговори Томаш, а не на общоприетите - " Доволен ли сте, какво ще кажете на момчетата, Камбуров докога ще вкарва голове? ". Томаш да отговори за какво Берое след 2 положителни мача наложително прави слаб. И за какво старозагорци не могат да влязат в серия от победи. И камъните са в неговата градина, Баранов не се слагаше самичък измежду титулярите. Някой го поставяше там!

Берое в действителност има капацитет за по-големи неща от обичайното четвърто място в крайното класиране. Но с приказки от сорта на " по-добри сме от Левски " няма да мръднат напред. Левски не може да им е мерило, тъй като Левски в достоверния му тип го няма от 11 години. И Берое не би Левски с 3:1 на " Герена ", а един презрян ерзац, едно несполучливо копие. Така че това не е победа за историята, а най-резонното нещо на света. И слезте бързо на земята.
 Снимка 438078
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР