Берое може и да върже част от бюджета до затварянето

...
Берое може и да върже част от бюджета до затварянето
Коментари Харесай

Берое продава Абубакар Тунгара, за да спаси бюджета

Берое може и да върже част от бюджета до затварянето на трансферния прозорец. У нас той затваря на 6 септември. Дотогава е доста евентуално клубът да продаде звездата си Абубакар Тунгара, написа " Тема Спорт ". За правата на малиеца има сериозен интерес от турски и арабски клубове. Цената, която старозагорци желаят за 27-годишния нападателен халф, е 500 хиляди евро.

Тунгара бе един от малцината играчи, останали в Берое и за тази акция, макар финансовите земетресения от началото на годината. От старта на сезона той се намира в отлична форма.

В 8 турнирни мача Тунгара означи 6 гола и е в челото на листата на реализаторите. С последните си две попадения донесе триумфа с 2:0 над Локомотив (Пловдив). На срещата под Аязмото са участвали съгледвачи на задгранични клубове. Пазарът в Турция е отворен до 8 септември, а този в Саудитска Арабия до 17-и.

Тунгара кара втория си сезон при старозагорци. Първият не бе толкоз сполучлив - най-малко не и откъм статистически индикатори. През 2021/22 той бе на терена в 27 турнирни дуела, в които осъществя 4 попадения. Настоящата акция е най-резултатната в кариерата на Абубакар, който преди да дойде в Берое, носеше екипа на мароканския ФАР Рабат.
 Бултрасите тъжат за собствен любим, пратен в Берое
Бултрасите тъжат за собствен любим, пратен в Берое

Написаха прочувствени известия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР