Берое може да се подсили с нападател от efbet Лига,

...
Берое може да се подсили с нападател от efbet Лига,
Коментари Харесай

Тонислав Йорданов може да премине в Берое

Берое може да се укрепи с нападател от efbet Лига, написа " Тема Спорт ". Заралии чакат отговор от Тонислав Йорданов. Футболистът на Арда е на път да стане част от договорката по прекосяването на Абубакар Тунгара при кърджалийци като разменна монета. Малиецът вкара 9 попадения за " зелено-белите " през есента.

Самият Йорданов обаче към момента се колебаел дали да направи тази крачка. Старши треньорът на Берое Николай Киров познава чудесно качествата му, откакто му бе ментор в Арда. Самият експерт не криел, че харесва доста състезателя, който желал още преди години в Ботев (Пловдив).

В момента под Аязмото чартърен от ЦСКА - София са двама нападатели - Калоян Кръстев и Митко Митков. Тяхното оставане обаче не е несъмнено. Затова и от Берое желаят да се застраховат с Тонислав Йорданов, който у нас рита още за Етър, Литекс и " армейците ".

24-годишният нападател има контракт с Арда до лятото на 2024 година. През тази есен обаче постоянно беше оставян на пейката от Александър Тунчев, като вкара единствено един гол в 18 дуела в шампионата.
 Официално: Берое продаде Абубакар Тунгара
Официално: Берое продаде Абубакар Тунгара

От новия полусезон той ще пази цветовете на Арда (Кърджали)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР