Берое има вариант да назначи изненадващо име за нов треньор.

...
Берое има вариант да назначи изненадващо име за нов треньор.
Коментари Харесай

В Берое искат Томаш, преговарят с Пенев

Берое има вид да назначи изненадващо име за нов треньор. Старозагорци водят договаряния с някогашния народен селекционер Любослав Пенев, твърди Гонг. Заралии се пробват да се разделят с досегашния си ментор Петър Колев, само че не могат да се схванат, тъй като експертът държи да получи наказателна клауза за предварително преустановяване на контракта му. Шефовете към този момент му търсят заместител, като желаят той да е съществено име, по тази причина са се насочили към Пенев. Любо е без тим, откакто напусна Царско село след есенния полусезон.
Преговорите сред двете страни са в начална фаза и има още много неща за уточняване. Пристигането на Пенев под Аязмото изобщо не е несъмнено с оглед много понижения бюджет на клуба след разтърсванията в последните месеци, когато страната се отдръпна като главен спонсор на старозагорци.
Пенев има купа на България като треньор на Литекс през 2011 година и Купа на България с ЦСКА през 2021 година
Футболистите пък желаят на поста да се върне Александър Томаш.
Ветеранът Мартин Камбуров чака да стане ясно кой ще води Берое, преди да реши дали да продължи контракта си до лятото, с цел да усъвършенства и върха на Георги Илиев за най-вече мачове в елита, от който го разделят 5 срещи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР