Берое и Хебър дават началото на кръга в Първа лига

...
Берое и Хебър дават началото на кръга в Първа лига
Коментари Харесай

Берое и Хебър дават началото на кръга в Първа лига

Берое и Хебър дават началото на кръга в Първа лига през днешния ден. Срещата под Аязмото стартира в 17:30 часа. Двата отбора са съседи в средата на подреждането, като старозагорци имат точка задатък. Може да се каже, че представянето им е доста по-добро спрямо това от предишния сезон, само че все пак задатъкът им пред тимовете в първата шестица не е изключително огромен.


Преди паузата за интернационален футбол Берое прекъсна серия от три следващи мача без загуба. Тимът отстъпи на Арда с 0:1 в Кърджали, като бе осъден от някогашния си футболист Абубакар Тунгара. Отборът на Берое обаче не почиваше предишния уикенд, защото взе присъединяване в дуел от Купата на България против Бдин Видин, който бе извоюван мъчно в продълженията на дуела.

Преди месец Хебър бе в серия от пет следващи мача без загуба във всички шампионати, като тази отлична серия бе завършена със единствено точка от три срещи в Първа лига. Ужасна обаче бе програмата за отбора, като предстоящо бяха изгубени гостувания на Лудогорец и ЦСКА. У дома отборът заслужаваше да загуби и от Черно море, само че показва темперамент и изравни с гол в 96-та минута.

Програма на мачовете от 18-ия кръг на Първа лига:

Петък

17:30 ч, Берое - Хебър

Събота

12:30 ч, Ботев Враца - Локомотив Пловдив

15:00 ч, Ботев Пловдив - Пирин Благоевград

17:30 ч, ЦСКА - Етър

Неделя

12:45 ч, ФК ЦСКА 1948 - Арда

15:15 ч, Лудогорец - Славия

17:45 ч, Черно море - Крумовград

Понеделник

17:30 ч, Локомотив София - Левски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР