Берое и Анортозис завършиха наравно с 1:1 в третата си

...
Берое и Анортозис завършиха наравно с 1:1 в третата си
Коментари Харесай

Бербатов игра за Берое в мач с бой и червени картони

Берое и Анортозис приключиха наедно с 1:1 в третата си контрола от предсезонната подготовка. Кипърците откриха посредством Качарава в 47-ата минута, а отборът на Александър Томаш изравни посредством Меска в 79-ата.

Титуляр за отбора от Стара Загора беше Димитър Бербатов, който поддържа форма с тима. Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед обаче се контузи още в началните минути и в 12-ата беше сменен наложително. Томаш пусна Иван Минчев в игра.

Анортозис владееше повече топката първоначално. На три пъти играчи на кипърския отбор пробваха удари от отдалеченост, само че не съумяха да затруднят Душан Перниш. В 22-ата минута Качарава сътвори рискова обстановка, при която бранителите на Берое се оправиха.

В 38-ата минута Дуриш опитва рисков удар, само че Бандаловски се намеси и блокира. В самия завършек на първата част Шилденфелд бе най-близо до гола, като Перниш се намеси ужасно и избави.

Две минути след началото на второто полувреме Качарава овладя центрирана в наказателното поле топка и се разписа с 0:1. След попадението Берое заигра доста добре и притисна противника. В 51-ата минута Камбуров изведе Цонев на стрелкова позиция, само че стражът на кипърския отбор съумя да избие удара на последния в корнер.

В 65-ата Меска поаде на Цонев пред наказателното поле, а той изведе Василев на комфортна позиция. Ударът на Василев обаче мина на сантиметри от гредата. Малко по-късно се стигна до грозни подиуми. Двата отбора се спречкаха на терена и в последна сметка Цонев и Дуглао бяха отстранени с червени картони.

В 79-ата минута футболистите на Берое проведоха добре офанзива, която докара до изравнителното попадение. Алфредо лиши топката в половината на противника и комбинира с Минчев, който изведе Меска на стрелкова позиция. Крилото не сбърка, пращайки топката в мрежата за крайното 1:1.

Утре Берое има една подготовка и след нея тимът се прибира в Стара Загора, където ще продължи своята подготовка до първия формален дуел от новия шампионат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР