Берое е в напреднали разговори с 3-ма играчи. Двама от

...
Берое е в напреднали разговори с 3-ма играчи. Двама от
Коментари Харесай

Берое близо до подпис с двама чужденци

Берое е в напреднали диалози с 3-ма играчи. Двама от тях са португалци, а другият е българин, който е част от отбор във втората осмица. Иберийците играят на постовете ляв бек и централен нападател. Бранителят е по-близо до контракт, до момента в който с офанзивния футболист договарянията вървят по-трудно. Агентът на един от тези играчи посети Стара Загора преди няколко дни, като гледа изискванията в клуба и града.

Идеята на заралии е португалският бек да бъде съперник на бразилеца Матеус Леони. Както е известно, опитният защитник Веселин Пенев съвсем несъмнено ще приключи спортната си кариера след края на този сезон и Берое желае да откри бързо заместител. На Пенев ще му бъде препоръчан пост в клуба, най-вероятно като треньор в школата или скаут - по негов избор.

" Зелените " желаят да вземат и съперник на Камбуров за върха на офанзивата, който последователно да бъде натрапен като титуляр, а опитният таран да е употребен джокер от пейката. Сред обсъжданите варианти за нападател е бил Венцислав Христов, само че треньорът Томаш е харесал повече различен футболист. Освен с португалците Берое беседва и с плеймейкър от българското състезание. Вече два сезона той е водещ играч в отбор от втората осмица, написа Тема спорт.

СНИМКА: Иван Йочев, Sportal.bg

Първа лига 5 кръг, събота 21 април  Берое 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР