Берое е много близо до подпис с вратаря на Ботев

...
Берое е много близо до подпис с вратаря на Ботев
Коментари Харесай

Берое взима вратаря на Ботев

Берое е доста покрай автограф с вратаря на Ботев (Враца) Красимир Костов. 27-годишният пазач направи мощен сезон, като е бил под рамката в 29 турнирни дуела, написа " Тема Спорт ".

Костов става свободен сътрудник след края на акцията и към този момент няма желание да остане във Враца. Представители на Берое към този момент са водили диалози с него и са покрай договорка.

През лятото старозагорци ще създадат опит да се подсилят с най-малко четирима нови, като всички те ще са българи. Освен вратар, заралии ще опитат да привлекат и халф-бек, централен бранител, както и вътрешен халф. За последната позиция те са се спрели на Лъчезар Котев.

Полузащитникът на Арда обаче е апетитна хапка и за други отбори от елита. Той е наблюдаван даже от ЦСКА. Това значи, че възможностите на Берое да го вземе не са изключително огромни. През тази акция 24-годишният футболист има 21 мача в efbet Лига за кърджалии. Засега той не бърза с избора на новия си тим, като ще изчака и предложения от чужбина.

Берое ще промени радикално трансферната си политика от миналите сезони, когато бяха взимани най-вече чужденци. Сега в клуба ще залагат най-вече на българи с оглед лимитирания бюджет.

Припомняме, че от новия сезон бюджетът на клуба ще бъде в размер на 180 хиляди лв. на месец. В тази сума не влизат приходите от телевизионни права. Заралии се надяват до месец-два да имат и нов сериозен спонсор. С възможен подобен сега се водят договаряния.
 Важен футболист напусна Ботев (Враца)
Важен футболист напусна Ботев (Враца)

Разтрогнал е по взаимно единодушие с клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР