Берое 2016 (Стара Загора) победи гостуващия Пирин с 3:0 (25:14,

...
Берое 2016 (Стара Загора) победи гостуващия Пирин с 3:0 (25:14,
Коментари Харесай

Берое си гарантира място на плейофите в НВЛ

Берое 2016 (Стара Загора) победи гостуващия Пирин с 3:0 (25:14, 25:17, 25:21) в среща от 18-ия кръг на мъжкото волейболно състезание на България. Домакините нямаха никакви проблеми в дуела, в който преобладаваха напълно. Така Берое 2016 подпечата мястото си на плейофите.Това е пета поредна победа за волейболистите на Мирослав Живков, които през този сезон демонстрираха огромно израстване в представянето си.

Стефан Иванов беше най-резултатен за Берое с 19 точки, 10 точки добави Алексей Землянко. За Пирин се отличи Дейвид Кръстев с 16 точки. Берое е на четвърто място в класирането с 12 победи и 6 загуби, а тимът от Разлог е с баланс 6-12. 

" Доста зле посрещахме, казусът ни е там през целия сезон. Трябваше да натиснем със сервис, да посрещнем, да си изиграем обстановките. Предстои ни среща с Монтана, в нашата зала и се надявам да дадем най-хубавото от себе си ", сподели капитанът на Пирин Дейвид Кръстев.

“Очаквах да играем добре. Борихме се за успеха. Пирин несъмнено подобряваше играта си с всеки минал мач. Подходихме доста отговорно към този дуел. Имат доста добър разпределител, доста състезатели с опит, които не са за подценяваме. Затова играхме толкоз мощно първите два гейма. Малко загубихме централизация в третия, само че въпреки всичко успяхме с чиста победа. Поздравяваме момчетата, че направиха максимума. Ние си слагаме за цел всеки един мач да се опитваме да надгрждаме. Търсим израстване самостоятелно и отборно. Не сме създали всичко, което можем. Има хора в тима, които през годините са посочили професионализъм. Най-опитните ни волейболисти занапред могат да дават най-хубавото. Пожелавам си да сме здрави. Нямаме доста дълга пейка, само че имаме доста младежи, които желая да демонстрират упоритост във всяка подготовка. Дано тези млади състезатели да съумеят в бъдеще да имат спортни триумфи е да видят това, което им се дава като информация извън от нас.

Една цялостна зала на националния празник постоянно основава добра атмосфера ", съобщи старши треньорът на Берое Мирослав Живков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР