Берое 2016 (Стара Загора) надигра като гост ЦСКА с 3:2

...
Берое 2016 (Стара Загора) надигра като гост ЦСКА с 3:2
Коментари Харесай

Миро Живков: Поздравявам отбора! Имахме късмета и старанието да победим ЦСКА

Берое 2016 (Стара Загора) надигра като посетител ЦСКА с 3:2 гейма, в мач от петнадесети кръг на efbet Супер Волей. 

Успехът бе изкован откакто старозагорци изоставаха с 1:2, само че направиха цялостен поврат за крайната победа.

Старши-треньорът на Берое Мирослав Живков поздрави своите волейболисти за положените старания и изрази удовлетворение от реализирана победа.
 Берое спря ЦСКА след необикновен поврат в София Берое спря ЦСКА след необикновен поврат в София
" Първо, поздравления за момчетата, че съумяха да не наведат глави, когато преиумществото беше на страната на противника. ЦСКА е тим, който показава положителни и непрекъснати игри. Имат доста опит, мощен диагонал, положителни разпределители. Похвално е, че успяхме да ги победим. Поздравявам всички, че в обстановката, в която се намирахме, имахме шанса и старанието да спечелим този мач. “

„ Определено мога да кажа, че това беше мач на амплитуди. Имаше моменти, в които преиумществото беше на наша страна. Трябва да похваля ЦСКА за положителните неща, които направиха - биха доста добър сервис, обичайно играят мощно на блок. Имхаме задания, разпределитеят значително ги ипълни. Радващото е, че Спас съумя да издържи цялостен мач. Можем да дадем още като офанзива по краищата. Трябва обаче, когато си победил, бързо да стъпиш на земята и да се събереш за идващия мач. “

„ За началния удар - имаме съществени рецензии и минуси в този детайл. Това е главен детайл, изискващ персонална и самостоятелна дисциплинираност - не е единствено по време на мача, а през цялата седмица. Имаме огромни минуси, само че в случай че желаеме да играем добре и да вървим напред, би трябвало да подобрим началния удар. Днес имаше моменти, в които ни тежаха грешките от началния удар. ”
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР