Бернд Лено не получи голям шанс в Арсенал при конкуренцията

...
Бернд Лено не получи голям шанс в Арсенал при конкуренцията
Коментари Харесай

Бернд Лено: Не направих нищо грешно в Арсенал

Бернд Лено не получи огромен късмет в Арсенал при конкуренцията от Аарън Рамсдейл при започване на сезон 2021-22. Бившият вратар на Шефилд Юнайтед по-късно направи своето място номер непоклатимо и затвърди престоя си там през тази акция. Говорейки за напускането си във Фулъм през лятото, Лено твърди, че изявите му не са били задоволителна причина, с цел да загуби мястото си.

" Нямам токсични чувства или неприятна сила за Арсенал. Не приключи по съвършения метод, само че приемането ми на " Емирейтс " беше в действителност положително. Феновете идват при мен и споделят: " Благодаря ти за четирите години... ти беше доста добър ". Бях в действителност удовлетворен от моите осъществявания. Дори когато си тръхнан, знаех, че не съм направил нищо неприятно. Влязох през входната врата и излязох през входната врата. Все още имам връзка с клуба " показа Лено.

" За мен беше ясно, че желая да остана във Висшата лига. Това е най-хубавата лига в света досега, а живота в Лондон, в действителност го обичам тук. Говорих с хора от Арсенал, че желая да се причисля към Фулъм. Всички споделиха, че това е прекрасен фамилен клуб. Играх доста пъти против Фулъм и това е стадион от остарялата школа. Всички тези аспекти изиграха роля. В началото главната цел беше оставане във Висшата лига. Ние сме на четвъртфиналите на ФА Къп, седми сме в лигата - никой не го очакваше ", добави стражът на Фулъм.

Докато някогашния му тим е с пет точки преднина на върха в таблицата на Висшата лига след въодушевено завръщане през уикенда, Лено не е претърпял прекомерно забележителен спад в качеството, откогато се причисли към Фулъм. Отборът на Марко Силва е един от най-добре представящите се тимове в лигата, дружно с Брайтън и Брентфорд, и, както загатва Лено, към момента има късмет за купа и европейска квота.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР