Берлинският футболен клуб Херта обяви назначаването на Бруно Лабадия за

...
Берлинският футболен клуб Херта обяви назначаването на Бруно Лабадия за
Коментари Харесай

Бруно Лабадия пое юздите на Херта

Берлинският футболен клуб Херта разгласи назначението на Бруно Лабадия за нов старши-треньор. Бившият нападател наследява освободения от Юрген Клинсман пост. За къс интервал краткотраен ментор беше Александер Нури. Столичани не разкриват за какъв интервал е договорът на Лабадия, само че съгласно медиите в Германия става дума за 2 сезона.
 В Германия оповестиха Димитър Иванков за
В Германия оповестиха " синя " легенда за " забравена звезда "

" В шампионския сезон Иванков бе в полето на " крокодилите " 30 пъти "

54-годишният ментор има преимуществото да разчита на сигурен бюджет, откакто от предишното лято насам Херта има нов финансов покровител, който към този момент даде над 100 милиона евро за нови футболисти, само че резултатите към момента не са налице. Отборът е чак на 13-о място в немската Бундеслига.

Треньорската кариера на Лабадия стартира през 2003 година в Дармщат 98, а по-късно той управлява тимовете на Гройтер Фюрт, Байер (Леверкузен), Хамбургер ШФ, Щутгарт и за последно Волфсбург през 2018 и 2019 години. Той ще бъде четвъртият нов треньор на Херта за този сезон след Нури, Клинсман и Анте Чович, който управлява амбициозния отбор при започване на акцията.
 Снимка 475154
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР