Берлинската прокуратура започва разследване срещу фронтмена на рок групата Рамщайн

...
Берлинската прокуратура започва разследване срещу фронтмена на рок групата Рамщайн
Коментари Харесай

Прокуратурата в Берлин разследва фронтмена на Рамщайн Тил Линдеман

Берлинската прокуратура стартира следствие против фронтмена на рок групата " Рамщайн " Тил Линдеман, заяви " Дойче веле ". Разследването е обвързвано с обвинявания в полово посягане. Според изявления в разнообразни немски медии на Линдеман не са предявени обвинявания.
Берлинският ежедневник " Тагесшпигел " първи заяви в сряда, че прокуратурата в немската федерална столица е почнала следствие, оповестено при закрити врата пред членовете на правната комисия в берлинския законодателен орган от Фелор Баденберг от Бундесрата на Берлин, която е сенатор по правораздаването и отбрана на потребителите.
Според " Тагесшпигел " и " Билд " прокуратурата проверява Линдеман по няколко евентуални нарушавания на наказателния кодекс, в това число и за обезчестяване. Според всекидневника B.Z. следствието се води и по два разнообразни сигнала - единият е подаден до берлинската полиция, а другият - до прокуратурата в Берлин.

Няколко дами уличиха Линдеман в полово посягане и корист с власт. Те настояват, че млади дами са били подбирани измежду публиката на концертите на група " Рамщайн " и са били канени да се причислят към празненства с групата. Според някои дами на тези сбирки е имало и полови актове, от време на време под въздействието на опиати.

Тил Линдеман изрично отхвърля тези обвинявания. Адвокатите му оповестиха, че ще се подхващат правни дейности в отговор на обвиняванията за полови похищения. Рамщайн е най-популярната немска група в света.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР