Берлинската прокуратура започва разследване срещу фронтмена на рок група Рамщайн

...
Берлинската прокуратура започва разследване срещу фронтмена на рок група Рамщайн
Коментари Харесай

Вокалистът на Рамщайн Тил Линдеман разследан от германската прокуратура

Берлинската прокуратура стартира следствие против фронтмена на рок група " Рамщайн " Тил Линдеман, заяви " Дойче веле ". Разследването е обвързвано с обвинявания в полово посягане. Според изявления в разнообразни немски медии, на Линдеман не са предявени обвинявания.

Берлинският ежедневник " Тагесшпигел " първи заяви в сряда, че прокуратурата в немската федерална столица е почнала следствие, оповестено при закрити врата пред членовете на правната комисия в берлинския законодателен орган от Фелор Баденберг от Бундесрата на Берлин, която е сенатор по правораздаването и отбрана на потребителите.



Според " Тагесшпигел " и " Билд " прокуратурата проверява Линдеман по няколко евентуални нарушавания на наказателния кодекс, в това число и за обезчестяване. Според всекидневника B.Z. следствието и по два разнообразни сигнала - единият е подаден до берлинската полиция, а другият - до прокуратурата в Берлин.

Няколко дами уличиха Линдеман в полово посягане и корист с власт. Те настояват, че млади дами са били подбирани измежду публиката на концертите на група " Рамщайн " и са били канени да се причислят към празненства с групата.

Според някои дами на тези сбирки е имало и полови актове, от време на време под въздействието на опиати.
Тил Линдеман изрично отхвърля тези обвинявания. Адвокатите му оповестиха, че ще се подхващат правни дейности в отговор на обвиняванията за полови похищения. Рамщайн е най-популярната немска група в света.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР