Берлинската полиция отново се впусна в издирване на предполагаем лъв

...
Берлинската полиция отново се впусна в издирване на предполагаем лъв
Коментари Харесай

Полиция подгони лъв, той се оказа... плюшена играчка

Берлинската полиция още веднъж се впусна в търсене на хипотетичен лъв на независимост, само че както при широкомащабното търсене на диво животно преди две седмици, това се оказа подправена паника.

Полицията откри, че този път става дума за плюшено животно. Предния път животното се оказа дива свиня, а не лъв.

Разтревожен мъж се обадил в полицията през вчерашния ден, мислейки, че е видял хищника в парк в Берлин. След това незабавно е изпратен патрул, който бързо открил, че животното не е същинско.

От полицията споделиха, че животното е лежало неподвижно върху разпределителна кутия в оградената зона на парковата администрация. Като доказателство представителите на реда направиха фотография на плюшената играчка, която разгласиха през днешния ден в обществената мрежа " Екс ", по-известна със остарялото си име Туитър.

По този метод управляващите на смешка припомниха за предходната огромна интервенция по издирването в Берлин и Бранденбург на хипотетична лъвица, която се оказа дива свиня. Двудневната интервенция по търсене на животното стартира в ранните часове на 20 юли, а на идващия ден беше открито, че няма лъвица на независимост. По-късно лабораторните разбори потвърдиха това.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР