Берлинската полиция е започнала разследване по подозрение в издаване на

...
Берлинската полиция е започнала разследване по подозрение в издаване на
Коментари Харесай

Полицията в Берлин издала, без да иска, предстояща визита на Зеленски

Берлинската полиция е почнала следствие по съмнение в издаване на държавни секрети поради приключването на информация, че украинският президент Володимир Зеленски ще посети Берлин на 13 май.

Новината за визитата му бе оповестена в берлински ежедневник в сряда. Твърди се, че публикацията е цитирала човек от полицията и е дала поверителни детайлности за планувана интервенция.

В момента Зеленски прави изненадавщи визити в няколко европейски столици. Вечра бе във Финландия, а през днешния ден е в Хага. В Нидерландия той посети Международния углавен съд и прикани за основаването на специфичен арбитражен съд, който да потърси отговорност от Русия за " закононарушенията на експанзия ".

" Трябва да има пълномощия за това закононарушение. То може да бъде изпълнено единствено от подобен арбитражен съд ", съобщи Зеленски пред дипломати.

На 14 май Зеленски ще получи премията " Карл Велики " в Аахен от името на украинския народ. Все още не е решено дали президентът ще участва персонално на церемонията в Коронационната зала на кметството на Аахен или ще взе участие посредством видео-връзка.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР