Берлинската болница “, в която се намира на лечения руския

...
Берлинската болница “, в която се намира на лечения руския
Коментари Харесай

Charite: Връзката между случаите на Навални и Гебрев е спекулация

Берлинската болница „ “, в която се намира на лекувания съветския опозиционер, отхвърли да разяснява „ догатки и спекулации “. Това съобщи за РИА Новости представителят на клиниката по отношение на появила се в немското издание „ “ публикация за „ българска диря “ в отравянето на блогъра.
В нея се твърди, че проверяващите случая с отравянето на Навални са създали паралел със подобен случай преди години в България – опита за отравянето на оръжейния бизнесмен. И тогава е имало подозрения, че акцията е била поръчана от Русия, а веществото, с което е токсичен Навални, е сходно с това, употребявано против Гебрев.
 Франция: Срещу Алексей Навални е било осъществено закононарушение Франция: Срещу Алексей Навални е било осъществено закононарушение
Франция счита, че против съветския опозиционер Алексей Навални е било осъществено закононарушение. В тази връзка Париж изиска от съветските управляващи...
Публикацията е във връзка със взаимно следствие на „ Der Spiegel “ и „ “, прецизира БГНЕС.
„ Ще осведомяваме обществеността, когато се появят нови сведения. Молим да се отнесете с схващане към обстоятелството, че не разясняваме догатки и спекулации “, съобщи говорителята на „ Charite “ Мануела Цингл.
Припомняме, че на 20 август съветският опозиционер Алексей Навални беше приет в болница в болница в Омск, а лекарите оповестиха, че става въпрос за нарушена обмяна на веществата, довела до внезапно намаление на кръвната захар, като повода за това е неразбираема.
По-късно Навални беше трансфериран в берлинската клиника „ Charite “, от където оповестиха, че той е бил токсичен с вещество от групата на холинестеразните блокери, като съответното вещество към момента не е известно.
 Германската клиника разгласи, че Алексей Навални е бил токсичен Германската клиника разгласи, че Алексей Навални е бил токсичен
От немската клиника " Шарите ", в която е настанен съветският опозиционен водач Алексей Навални оповестиха, че резултатите от клиничните из...
Инхибитори на холинестеразата са субстанции, които блокират централната и периферната нервна система. Има обратими и необратими холинестеразни блокери, като вторите се употребяват в инцектицити и бойни отровни нервнопаралитични субстанции като зарин и зоман.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР