Берлин. Лятото на 2017 г. ще излезе изключително скъпо за

...
Берлин. Лятото на 2017 г. ще излезе изключително скъпо за
Коментари Харесай

Focus: Нападенията на леви екстремисти срещу „Дойче бан“ струват милиони на германския национален превозвач

Берлин. Лятото на 2017 година ще излезе извънредно скъпо за немския народен железопътен транспортьор: серията палежи на сигналните системи по две линии на междуградските експреси (ICE), осъществени край Берлин на 19 август от леви екстремисти, са предизвикали вреди за милиони, написа изданието Focus.
По последни данни на „ Дойче бан “ вследствие на офанзивите са били наранени общо 442 влака – пътнически и товарни. Пасажерите са били принудени да изтърпят закъснения, възлизащи на общо 14 625 минути. Преустановено бе придвижването на общо 173 влака, обявено бе и за 137 частични повреди на железопътната инфраструктура.
Мрежовите специалисти правят оценка вредите, породени от „ политически стимулирано закононарушение " от левите екстремисти на милиони.
На 12 декември 2015 година левите екстремисти повредиха два кабелни канала в Лайпциг, с цел да попречват идването на десни стачкуващи за протест в града. Този акт на принуждение докара до последствия за пасажерите в 60 влака, които трябваше да изтърпят 1415 минути закъснение и пренасочване на придвижването по други направления.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР