Берлин е най-предпочитаното място за посрещане на Нова година. Това

...
Берлин е най-предпочитаното място за посрещане на Нова година. Това
Коментари Харесай

Посрещаме НГ за 1600 лв. в къща за гости, в Сърбия - за 680 лв.

Берлин е най-предпочитаното място за посрещане на Нова година. Това демонстрира една от последните международни ранглисти за най-желаните градове за празнуване. 

Българите избират къщи за посетители в страната, спа почивки, зимни курорти, а като в най-близки дестинации в чужбина - Сърбия, Гърция и Турция. Това каза Павлина Иванова от обединяване " Бъдеще в туризма " в студиото на  " България заран ".

" Малдиви, Дубай постоянно са желани дестинации, на посетители на Дядо Коледа в Лапландия - всяка година има чартър, Шри Ланка, Тайланд. Средно 450 до 680 лева излиза празника в Сърбия с новогодишна вечер, в Гърция към 550-600, в Турция 380 до 500 лева ", даде образец Иванова.

Тя посочи пред Bulgaria ON AIR, че колкото по-далечна е дестинацията - толкоз повече се качва и цената. 

" В Египет цените са от 1100 - 1200 лева за 5 нощувки с новогодишна стратегия, в Анталия - към 1100 лева. На по-топло в Дубай пакетите са към 1600 до 2000 лева Круизите са новата наклонност, която върви във прогресивен ред - новогодишен двуседмичен круиз в Дубай и Карар е към 2 500 - 2 600 лева ", добави Павлина Иванова.

Относно мненията, че във Велинград кувертите за Нова година са скъпи, тя разяснява, че са такива за едни, само че налични за други, поради, че се изчерпват овреме.

У нас доста хода избират да посрещнат Нова година в къща за посетители, което е и най-бюджетният вид. Справка демонстрира, че къща за посетители до 6 човека излиза към 1600 лева за три нощувки, по-луксозните, които са и за повече хора, могат да стигнат и до 4-5 000 лева

По Черноморието новогодишен пакет три нощувки излиза към 850-1000 лева, в ски курортите - 1500 - 1800 лева

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР