БЕРЛИН (AP) — След като едва успя да оцелее в

...
БЕРЛИН (AP) — След като едва успя да оцелее в
Коментари Харесай

Възстановяването на Унион Берлин продължава, тъй като назначава Бо Свенсон за треньор

БЕРЛИН (AP) — След като едвам съумя да оцелее в Бундеслигата в последния ден от сезона, Унион Берлин загуби малко време в представянето на нов треньор и състезателен шеф.

Съюзът разгласи в четвъртък, че някогашният треньор на Майнц Бо Свенсон ще поеме тима, два дни откакто разгласи, че Хорст Хелд ще поеме поста състезателен шеф от Оливер Рунерт. Съобщава се, че Рунерт е желал да се върне към предходната си роля на основен скаут.

44-годишният Свенсон се радва на най-вече сполучлив интервал отпред на Майнц от януари 2001 година до ноември предходната година, спасявайки тима от изпадане в първия си сезон, след което заема осмо и девето място в идващите сезони. Той подаде оставка, откакто стартира този сезон без никакви победи в първите девет мача.

Стартът на Юниън не беше доста по-добър. Урс Фишер, който изведе основания в Кьопеник тим до промоция през 2019 година и още по-високо през идващите сезони от този момент, беше заставен да напусне след 14 мача без победа. Ненад Биелица пое поста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР