БЕРЛИН (AP) — Без да се страхува от отказа на

...
БЕРЛИН (AP) — Без да се страхува от отказа на
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд открива офис в Ню Йорк, за да засили присъствието си в Съединените щати

БЕРЛИН (AP) — Без да се опасява от отхвърли на немския футбол на инвеститорска договорка за привличане на повече пари, Борусия Дортмунд гледа към Съединените щати, с цел да усили приходите си.

Клубът от Бундеслигата усилва наличието си в Съединени американски щати, като открива клон в Ню Йорк, първият му офис на континента и третият отвън Германия след Шанхай и Сингапур.

„ Той Важно е да имаме дълготрайно наличие на тези пазари, с нашите лични чиновници, които да споделят непосредствено с локалните “, сподели ръководещият шеф на Дортмунд Карстен Крамер. „ Посещаването на целия американски пазар от Дортмунд няма да отдаде дължимото на тази значима тематика в дълготраен проект. “

Разширяването на Дортмунд в Съединени американски щати беше планувано доста преди Германската футболна лига (DFL) да се откаже от предлагането да притегли външен вложител за дял от приходите от медийни права.

Инвеститорът с частен капитал CVC Capital Partners беше единственият оставащ евентуален покупател за 20-годишен дял от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР