Бергюзар Корел и Халит Ергенч, които познаваме от сериали като

...
Бергюзар Корел и Халит Ергенч, които познаваме от сериали като
Коментари Харесай

Звездно турско семейство изостави Инстанбул, за да станат съседи на Наталия Кобилкина

Бергюзар Корел и Халит Ергенч, които познаваме от сериали като "1001 нощи ", "Великолепният век ", "Ти си моята татковина ", са решили да създадат сериозна смяна в живота си.

Звездното семейство ще напусне Турция, с цел да се откри в мъгливата и дъждовна Англия, написа "Сноб магазин ". Актьорите са си купили къща в Лондон, където ще живеят с трите си деца, последното от които е бебе на няколко месеца.

Миналата година актрисата роди момиченце, което нарекоха Лейла. Тя е третото дете в фамилията след момченцата Али и Хан.

Последният филм, в който игра Халит Ергенч, бе сериалът "Бабил ", който не можа да реализира рейтинга на други продукции с негово присъединяване като " Великолепният век ", където се превъплъти в ролята на султан Сюлейман Великолепни, и "Ти си моята татковина ", където брачната половинка му Бергюзар Корел му партнираше.

Още при започване на пандемията от COVID19 Халит Ергенч прекрати присъединяване си на снимачните площадки, а Бергюзар Корел продължава отпуска си по майчинство.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР