Бербатов: Почетино може да напусне Тотнъм преди построяването на новия

...
Бербатов: Почетино може да напусне Тотнъм преди построяването на новия
Коментари Харесай

Бербатов: Почетино може да напусне Тотнъм преди построяването на новия стадион

Бербатов: Почетино може да напусне Тотнъм преди построяването на новия стадион
Бившият футболист на Тотнъм Димитър Бербатов изрази опасенията си, че мениджърът на,,шпорите “ Маурисио Почетино може да напусне клуба в посока Реал Мадрид. Според някогашния български национал аржентинецът може да поеме към,,Сантяго Бернабеу “ преди построяването на новия стадион на Тотнъм. В момента европейският клубен първенец е управителен краткотрайно от наставника на Б тима Сантяго Солари, който размени на поста уволнения Хулен Лопетеги.

,,Въпросът, на който всички в Тотнъм желаят да получат отговор, е дали Почетино ще премине в различен тим преди завършването на новия стадион “, показа българинът за Betfair.,,Както виждаме във футбола, освен играчите се изкушават да преминат в други клубове – мениджърите и спортните шефове също го вършат. Това е футболът – единственият, който знае какво ще се случи е Маурисио, като даже не съм сигурен, че и той знае. Говорим въпреки всичко за Реал Мадрид, и Реал Мадрид е Реал Мадрид. Обзалагам се, че много треньори желаят да поемат испанския клуб и нямам визия кой ще бъде назначен в дълготраен проект като непрекъснат ментор. Звучи малко егоистично, само че се надявам Почетино да не застава на поста в Реал. Като треньор на Тотнъм той свърши в действителност превъзходна работа и имам вяра, че това ще продължи в името на положителното на клуба “, изрази вяра игралият в Манчестър Юнайтед.

Той приказва и за моментното положение на,,шпорите “ от началото на сезона във Висшата лига.,,Стадионът е също огромен проблем, както и слуховете за Реал Мадрид, само че Тотнъм стартира добре новия сезон и се надявам да продължи в същия дух. Във футбола от време на време всичко става без знанието на играчите, тъй че може единствено да гадаем какво в действителност мисли Почетино по въпроса с Реал Мадрид. Но той има причина да бъде благополучен, тъй като клубът стартира мощно новата акция, макар загубата в последния кръг от Манчестър Сити с 0:1 “, приключи Бербатов. Тотнъм гостува на новака Уулвърхемптън в дуел от 11-кия кръг на Премиършип в събота вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР