Бензиноколонка изуми моторист в София. „Вълшебното“ съоръжение започва да начислява

...
Бензиноколонка изуми моторист в София. „Вълшебното“ съоръжение започва да начислява
Коментари Харесай

Бензиностанцията в София с официална позиция за вълшебната колонка

Бензиноколонка изуми моторист в София. „ Вълшебното “ оборудване стартира да начислява сума, единствено при взимането на револвера, а гориво не е сипвано. За тази преживелица ви разказахме през вчерашния ден.

На видео, което мъжът показа в мрежата, се вижда по какъв начин подвига револвера, с цел да зареди бензин самичък, а апаратът стартира да регистрира – без даже да е подложен в резервоара, като съгласно него не е натиснат и спусъка. Така се начисляват 22 стотинки.

После той взема решение да зареди от другия вид гориво, само че колонката още веднъж стартира да регистрира – даже когато единствено държи револвера. Сумата пораства последователно, като стига до близо 80 стотинки.

В последна сметка мъжът заплаща 77 стотинки, за които гориво не е получил.

От бензиностанция OMV изпратиха публична позиция за случая.

Ето какво споделиха от компанията:

" Установен е механически проблем на колонката и навреме са подхванати дейности за отстраняването му от сервизната компания.

Предприети са и съответните ограничения във връзка с чиновниците на обекта, които не са реагирали в сходство с вътрешните процедури. Напомняне за разпоредбите за деяние при сходна обстановка е изпратено още веднъж до всички OMV бензиностанции в страната.

OMV България сервира извинения за породените неудобства. Взели сме всички ограничения, с цел да избегнем сходни обстановки в бъдеще. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР