Бензинът и дизелът надхвърлиха 3 лв., метанът удари 3.30 лв.Бензинът

...
Бензинът и дизелът надхвърлиха 3 лв., метанът удари 3.30 лв.Бензинът
Коментари Харесай

Шофьорите в паника! Голяма част от бензиностанциите в Благоевград обявиха новите шокиращи цени на горивата!

Бензинът и дизелът надвишиха 3 лева, метанът удари 3.30 лева

Бензинът и дизелът скочиха на бензиностанциите с към 30 стотинкина литър единствено за ден, това видя кореспондент на Struma. com, направил рейд из бензиностанциите в регионалния град. Вобиколените обективече работеха на новите цени на горивата, а именно- бензинът варираше на цени от 3. 05 до 3. 15 лв. за литър, дизелът от 2. 72 до 3. 15 лв., газот 1. 49 до 1. 75 лв., метанът доближи цена 3. 30 за литър.

Преди днисредната цена на всеобщия бензин А95се търгуваше на 2, 61 лв. на литър. През февруари бешесредно 2, 54 лв..
Горивото се продаваше на цени сред 2, 20 и 2, 79 лв. за литър в бензиностанциите пред февруари.

Средната цена на литър дизелбеше 2, 67 леваНай-ниската цена, по която се продаваше дизеловото гориво, беше 2, 45 лв., а най-високата 2, 82 лв..

Пред репортерани бензинджиите разясниха, че това е най-скъпата цена на горивата, с която са работили в последните години. Клиентите изпадали в потрес и всеки зареждал за доста по-малки суми.

Вижда се, че единствено за броени дни горивата нарастнаха доста, което хвърли в суматоха водачите. Бизнесът усили разноските си, което неизбежно ще докара до увеличение и на цените на техните производства. Ситуацията е тревожна, на входа сме настрашна рецесия.

М. Иванов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР