Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер. Това заяви

...
Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер. Това заяви
Коментари Харесай

Eрдоган: Нетаняху не е по-различен от Хитлер

Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер. Това съобщи турският президент Реджеп Ердоган във връзка израелските удари в Ивицата Газа.

Турция, която е членка на НАТО, поддържа разрешаване на спора в Близкия изток в обстановка, в която съществуват и Израел, и Палестина. Критиките по адрес на Нетаняху не са за първи път, изключително след офанзивата на израелската войска в Газа.

Конфликтът в Близкия изток: Израел с нови удари по Газа и Западния бряг
Конфликтът ще продължи още доста месеци, сподели началникът на щаба на израелската войска
Ердоган съобщи, че точно Израел са терористите.

Той добави, че учени и учени, които са подложени на гонене поради вижданията си за спора в Газа, са добре пристигнали в Турция. Ердоган подлага на критика и западните страни, като съобщи, че подкрепяйки Израел, те стават съучастници във военни закононарушения.

„ Те приказват неприятно за Хитлер. Но каква е разликата сред Нетаняху и Хитлер? Направо ще ни накарат да ни залипсва някогашния немски фюрер “, сподели Ердоган.

„ Нетаняху е по-богат от Хитлер и получава поддръжка от Запада. Всякаква поддръжка идва и от Съединените щати. И защо? До момента са убити повече от 20 000 поданици на Газа “, добави още турският президент.

Въпреки рецензиите към Нетаняху, Турция продължава да търгува с Израел. Според данните от Анкара търговията е паднала фрапантно след офанзивите на „ Хамас “ от 7 октомври.

Важно е да се посочи също, че за разлика от други западни страни и някои арабски страни, Турция не дефинира „ Хамас “ като терористична формация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР