Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер. Това заяви

...
Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер. Това заяви
Коментари Харесай

Ердоган: Нетаняху не е по-различен от Хитлер

Бенямин Нетаняху не е по-различен от Адолф Хитлер. Това съобщи турският президент Реджеп Ердоган във връзка израелските удари в Ивицата Газа.

Турция, която е членка на НАТО, поддържа разрешаване на спора в Близкия изток в обстановка, в която съществуват и Израел, и Палестина.   не са за първи път, изключително след офанзивата на израелската войска в Газа.

Ердоган съобщи, че точно Израел са терористите.

Той добави, че учени и учени, които са подложени на гонене поради вижданията си за спора в Газа, са добре пристигнали в Турция. Ердоган подлага на критика и западните страни, като съобщи, че подкрепяйки Израел, те стават съучастници във военни закононарушения.

„ Те приказват неприятно за Хитлер. Но каква е разликата сред Нетаняху и Хитлер? Направо ще ни накарат да ни залипсва някогашния немски фюрер “, сподели Ердоган.

„ Нетаняху е по-богат от Хитлер и получава поддръжка от Запада. Всякаква поддръжка идва и от Съединените щати. И защо? До момента са убити повече от 20 000 поданици на Газа “, добави още турският президент.

Към момента няма коментар от страна на Израел.

Въпреки рецензиите към Нетаняху, Турция продължава да търгува с Израел. Според данните от Анкара търговията е паднала фрапантно след офанзивите на „ Хамас “ от 7 октомври.

Важно е да се посочи също, че за разлика от други западни страни и някои арабски страни, Турция не дефинира „ Хамас “ като терористична формация.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР