Bentley представи посоката към която ще върви при новите си

...
Bentley представи посоката към която ще върви при новите си
Коментари Харесай

Mulliner Batur показва бъдещето на Bentley

Bentley показа посоката към която ще върви при новите си модели и сподели нов модел носещ името Mulliner Batur. Премиерата на купето се състоя по време на автомобилната седмица в Монтерей, а от английската марка разкриха, че ще създадат единствено 18 екземпляра, всеки от който с цена от към 2 милиона евро. Mulliner Batur показва новия дизайнерски език на марката, който ще открием при електрическите модели от ново потомство.
`Mulliner

Стайлинга е поверен на Андреас Минт, който се причисли към Bentley през 2021 година, след 25 - годишна „ обиколка “ сред другите марки на VW Group. Именно той е виновен за дизайна на Audi E-Tron и наподобява след тласъка на Audi към електрическо бъдеще, в този момент ще направи сходно нещо и с Bentley.
`Mulliner

На пръв взор колата има сходни черти с Continental GT, само че предната част се разграничава фрапантно с напълно изменени светлини, огромна решетка с нападателен стайлинг и още по-агресивна долна част на бронята. Джантите са 22-цолови, а зад тях откриваме и червени спирачни апарати. Задницата залага на овалните форми и тънки светлини с огромен дифузьор и трапецовидни накрайници на ауспусите.
`Mulliner

Двигателят е познатия 6.0-литров W12 с мощ от 710 конски сили и 1000 нютон метра. Това е най-мощната серийна кола на компанията, а също така може да се похвали с напредничаво въздушно окачване с електрически надзор на стабилизиращите щанги, диференциал с лимитирано превъртане и завиване на четирите колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР