Бенките винаги са будили много любопиство, а с годините са

...
Бенките винаги са будили много любопиство, а с годините са
Коментари Харесай

Бенките по лицето разкриват съдбата ни

Бенките постоянно са будили доста любопиство, а с годините са се трансформирали и в знак на съблазън. Доказателства за това са Мерилин Монро, Синди Крауфорд и Ева Мендес. Според експертите бенките по лицето издават доста за характера и ориста на индивида. Но какво значи всяка една от тях, съгласно своето разположение и какви секрети може да разкрие?
На челото
Тази локация разкрива избухлив манталитет, податливост към свирепост и нападателно държание. Този човек би трябвало да се пази от трагичен случай, от акцидент на междинна възраст.
Около веждите
Упоритите хора постоянно имат бенка в тази област на лицето. С доста неизменност и упоритост основават благополучен и сигурен брак. Тези хора би трябвало да се вършат от алергични реакции и хранителни отравяния.
Около очите и по клепачите
 Колко пъти дневно е добре да си мием лицето? Колко пъти дневно е добре да си мием лицето?
Кожата на лицето е една от най-деликатните зони в нашето тяло, на което би трябвало да обръщаме внимание. Лицето ни постоянно е подложено на н...
тази бенка приказва за открита, симпатична персона, която обаче има потребност от обич и грижи.

На носа
Променлив темперамент, не изключително благонадежден и виновен човек, само че пък талантлив с шанс. Трябва да се пази от рухване в директен и метафоричен смисъл.
На бузата
 Бабини препоръки за хубост, които ще ви преобразят Бабини препоръки за хубост, които ще ви преобразят
С напредването на годините лицето на всяка дама се трансформира. Овалът на лицето става друг, появява се двойна брадичка, челюстта става...
Сериозните, упорити и прилежни хора постоянно имат бенки по бузите. Ако е от лявата страна – бързо ставате, откакто паднете. Ако е от дясно – всеки триумф ви идва свише.
Около устата
Кротък човек и с възприятие за отговорност, снабдява се с триумф късно в живота.
На брадичката
Съвестен човек със здрав разсъдък и живописен гений. Винаги извлича оптималното от своето състояние.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР