Бенифър рядко коментира връзката си публично, но този път Джей

...
Бенифър рядко коментира връзката си публично, но този път Джей
Коментари Харесай

Когато едно видео говори повече от думи: вижте редките домашни кадри, с които Джей Ло поздрави Бен Афлек

Бенифър рядко разяснява връзката си обществено, само че този път Джей Ло остави няколко фрагмента да приказват повече от думи .

По случай Деня на бащата, отбелязван във Англия, Канада и Съединени американски щати в третата неделя от месец юни, 52-годишната звезда поздрави в Instagram своята половинка .

„ Честит Ден на бащата на най-грижовния, любящ, завързан, пореден и безвъзмезден баща. #ЧеститДенНаБащата, обич моя “, написа Дженифър Лопес към видео, което събира фрагменти с Бен Афлек от персоналния ѝ списък.

Сред тях виждаме двойката на път с кола, на яхта (момент от лято 2021 година, когато двамата потвърдиха, че са заедно), Бен Афлек пред компютъра и зад сцената дружно с певицата и нейната щерка Ем.

Клипът включва и фотоси на двойката – с изключение на по-нова, на която Джей Ло целува артиста по бузата , в клипа са включени и такива отпреди 20 години, когато двамата бяха обвързани, само че се разделиха през 2004 година
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
За декор на видеото е определена песента на Лопес “Dear Ben” („ Скъпи Бен “), отдадена на Афлек , включена в албума “This Is Me…Then” от 2003 година В клипа чуваме и фрагмент от скорошно изявление на Джей Ло за шоуто NightLine, в който тя споделя:

„ Това е най-хубавото време от живота ми. Обичам кариерата си, само че нищо не е по-удовлетворяващо за мен от това да мога да изградя семейство с някого, който обичам надълбоко и който е тъкмо толкоз предан на фамилията и на другия, колкото можем да бъдем ние. И се усещам необикновено благословена. “

Източник на твърди пред изданието, че Бенифър са прекарали предпразничната събота край басейна в хотел „ Бевърли Хилс “ . Там е бил и артистът Мат Деймън, без да знае, че приятелят му Бен Афлек се намира наоколо, само че двете групи най-после са се събрали и забавлявали дружно.

Лопес и Афлек нямат общи деца , само че двойката събира наследниците си от предходни връзки. Лопес споделя близнаците Еме и Макс с някогашния си брачен партньор Марк Антъни, а Афлек е татко на две девойки - Вайълет и Серафина, и момче на име Самюъл от тогавашния си брак с Дженифър Гарнър.

Бенифър се събра още веднъж напролет на 2021 година, давайки втори късмет на връзките си. Двойката се сгоди през април тази година , а почитателите им се питат по кое време ли ще бъде сватбата. Засега обаче двамата не разясняват предстоящото събитие - припомнете си тук ► .
 Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР