Бенфика привлече Давид Нереш от Шахтьор (Донецк) с договор за

...
Бенфика привлече Давид Нереш от Шахтьор (Донецк) с договор за
Коментари Харесай

Бенфика се подсили с бразилец

Бенфика притегли Давид Нереш от Шахтьор (Донецк) с контракт за пет години, оповестяват от португалския футболен клуб. Според медии в страната, прехвърлянето на 25-годишното бразилско крило е на стойност 15,3 милиона евро.

Нереш направи име по време на петгодишния си престой в Аякс, за който вкара 47 гола и подаде за още 34 в 180 мача във всички шампионати. Бразилецът бе притеглен от Шахтьор през януари, само че по този начин и не записа формален мач за тима поради почналата месец по-късно съветска военна инвазия на украинска територия.

" Радвам се, че още веднъж съм в страна, в която приказват португалски. Много съм удовлетворен от този трансфер, защото Бенфика е огромен клуб освен в Европа, а и в света. Най-важното е, че ще имам още веднъж опция да върша това, което обичам най-вече - да играя футбол ", съобщи Нереш по време на представянето си.

" Надявам се да се приспособявам допустимо най-бързо. Живях пет години в Нидерландия, където езикът и климатът са тотално разнообразни. Тук, в Португалия, разполагам с всичко, което ми е познато ", добави бразилецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР