Бенфика и Ювентус играят при 3:1 в решителен мач от

...
Бенфика и Ювентус играят при 3:1 в решителен мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бенфика - Ювентус 3:1, бианконерите са пред отпадане от ШЛ

Бенфика и Ювентус играят при 3:1 в съдбоносен мач от Група Н на Шампионската лига. В 18-ата минута Антонио Силва откри резултата, а четири минути по-късно Душан Влахович изравни. В 28-ата минута Жоао Марио вкара от дузпа. В 35-ата минута се разписа и Рафа Силва.

В 11-ата минута отбраната на Ювентус не се разбра, което разреши на Рафа Силва да овладее в наказателното поле и да насочи удар, който мина около вратата. В 18-ата минута " орлите " поведоха в резултата. Домакините извършиха късо корнер, при което Енцо Фернандес центрира в наказателното поле. Антонио Силва съумя да изпревари Федерико Гати и с глава прати топката във вратата. 

В 22-ата минута Ювентус стигна до изравнително попадение. Данило продължи топката слец дентриране от корнер за Душан Влахович. Сърбинът насочи удар с глава, който беше отразен от Одисеас Влаходимос. Последва нов удар на нападателя, а по-късно топката беше довкарана във вратата от Мойс Кийн. Първоначално беше отсъдена засада на Кийн, само че след намесата на ВАР се оказа, че кълбото е минало голлинията още при удара на Влахович. 

В 28-ата минута домакините още веднъж бяха напред в резултата. Хуан Куадрадо подцени една обстановка в наказателното поле, когато не видя, че зад него е Фредрик Аурснес и игра с ръка. Главният рефер уточни бялата точка, а обстановката беше прегледана и от ВАР, като не беше регистрирана съдийска неточност в обстановката. Жоао Марио с безпощадно осъществяване от бялата точка вкара за 2:1. 

В 35-ата минута ситуацията на " бианконерите " стана доста комплицирано. Бенфика завоюва топката в центъра и Гонсало Рамош откри отдясно Жоао Марио. Рафа Силва пък беше изтърван от защитата на торинци и от няколко метра засече успоредното подаване на своя съотборник за 3:1. В добавеното време на първата част топката стигна до Енцо Фернандес пред наказателното поле. Аржентинският национал насочи удар, който не затрудни Войчех Шчесни. 

Бенфика - Ювентус 3:1

1:0 Антонио Силва (18)

1:1 Душан Влахович (22)

2:1 Жоао Марио (28-дузпа)

3:1 Рафа Силва (35)

Бенфика: Одисеас Влаходимос, Александер Бах, Антонио Силва, Николас Отаменди, Алехандро Грималдо, Енцо Фернандес, Флорентино, Жоао Марио, Рафа Силва, Фредрик Аурснес, Гонсало Рамош

Ювентус: Войчех Шчесни, Данило, Леонардо Бонучи, Федерико Гати, Мануел Локатели, Хуан Куадрадо, Уестън МакКени, Филип Костич, Адриен Рабио, Мойс Кийн, Душан Влахович
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР