Беневенто почти изгуби надежда за оставането си в италианската Серия

...
Беневенто почти изгуби надежда за оставането си в италианската Серия
Коментари Харесай

Късен гол попари Беневенто и надеждите на вещиците за спасение

Беневенто съвсем изгуби вяра за оставането си в италианската Серия " А ". " Вещиците " на Пипо Индзаги не съумяха да сложат завършек на поредицата си от четири следващи загуби, издънвайки се тотално в 37-ия кръг. " Джалоросите " не съумяха да победят към този момент изпадналия Кротоне - 1:1.

Първото попадение на " Чиро Вигорито " беше осъществено от опитния Джанлука Лападула, който се разписа в 13-ата минута след асистенция на финландеца Хетемай.
 Рома победи Лацио с 2:0
Три години по-късно: Рома е Господарят на Вечния град

" Вълците " остават седми

Гостите в допълнение бяха затруднени в търсенето на положителен резултат, защото в 24-ата минута сръбският защитник Владимир Големич беше изпъден с пряк червен картон. Това обаче не анулира драмата, която настъпи в последната допустима секунда. Тогава бразилецът Сими фиксира крайното 1:1.

След ремито в неделния следобяд, за всички в Беневенто следва тягостно очакване. Тимът е на три точки от 17-ото място, което се заема от Торино. " Биковете " са с мач по-малко и при точка в отсрочения си мач против Лацио във вторник, ще подсигуряват своето избавление. Ако ли не, съседите в класирането се изправят в директна борба за оставане в елита в 38-ия кръг, при която хората на Индзаги ще се нуждаят единствено и само от победа.
 Специя се избави с победа над Торино
Специя се избави с победа над Торино

Гълъбинов не игра

С оглед на резултата през днешния ден, за елитния си статут към този момент не трепери Каляри, който без игра затвърди наличието си в Калчото и за следващата година.

БЕНЕВЕНТО - КРОТОНЕ 1:1

1:0 Лападула (13 " ), 1:1 Сими (90+3 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР