Бенедикт Къмбърбач заяви, че трябва да се поправи поведението на

...
Бенедикт Къмбърбач заяви, че трябва да се поправи поведението на
Коментари Харесай

Бенедикт Къмбърбач: Да сложим край на токсичната мъжественост

Бенедикт Къмбърбач съобщи, че " би трябвало да се поправи държанието на мъжете ", като прикани за преустановяване на „ токсичната неустрашимост “.

Звездата от " Шерлок " направи коментара, до момента в който промотираше последния си филм " Силата на кучето ", акомодация по романа на Томас Савидж.

Къмбърбач играе харизматичния фермер Фил Бърбанк, който вдъхва боязън и страхопочитание на близките, и употребява рекламното изявление, с цел да изясни какъв брой е значимо да се изследват сходни тематики.

Той съобщи пред Sky News: " Трябва да изправим държанието на мъжете. Трябва малко да повдигнем капака на мотора. Мисля, че това е постоянно настоящо, а в свят, който слага под въпрос, раздира и най-сетне показва минусите на статуквото и патриархата, е още по-важно. Няма задоволително признание на насилието, няма задоволително признание на неравностойното състояние и в това време някъде по пътя - може би не в този момент, само че някъде по пътя - би трябвало да създадем може би това, което прави и филмът, а точно да изследваме повода за потисническото държание, с цел да изправим мъжете “.

Това се случва, откакто колежката му Кирстен Дънст призна, че се е " изолирала " от Къмбърбач на снимачната площадка. Актрисата от " Спайдърмен " твърди, че е спазвала отдалеченост по време на фотосите поради това, че Къмбърбач значително е потопен същински в облика на заплашителния Фил.

В изявление за Radio Times тя съобщи: " По време на фотосите не сме си говорили въобще, в случай че не сме излизали на вечеря през уикенда, всички дружно, или не сме играли с децата си “.

Но въпреки всичко тя добави: " Той е толкоз благ. И е толкоз много… британец. Вежлив британец “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР