Бенджамин Адегбуи спечели големия сблъсък с Бадър Хари на галавечерта

...
Бенджамин Адегбуи спечели големия сблъсък с Бадър Хари на галавечерта
Коментари Харесай

Адегбуи нокаутира Бадр Хари на GLORY 76

Бенджамин Адегбуи завоюва огромния конфликт с Бадър Хари на галавечерта на GLORY 76 в Ротердам, Нидерландия. Румънецът изненада противника си в третия рунд и съумя да го нокаутира. Така той стана основен кандидат за за международната купа в тежка категория, която сега е владеене на Рико Верхувен.

Още от началото Бени стартира по-активно, а Хари на два пъти се озова на земята, въпреки и не в нокдаун. Мароканецът обаче изглеждаше разтърсен.

Бадър Хари обаче се окопити във втория рунд и стартира да работи по-активно, като в края прати Адегбуи в нокдаун, само че румънецът остана в играта.

35-годишният кикбоксьор излезе видоизменен при започване на третия рунд, като потегли в мощна офанзива и прати Хари в нокдаун. Ветеранът съумя да се съвземе, само че за малко, като единствено няколко секунди по-късно той още веднъж се оказа на пода и този път не съумя да се съвземе, като реферът приключи мача.

Това бе 35-а победа за Адегбуи в кариерата му като кикбоксьор, като той има и 6 провали досега. За Хари пък това бе трето следващо проваляне и общо 16-о в кариерата му.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР