Бенджамин Адегбуи постигна най-голямата победа в своята кариера. Той успя

...
Бенджамин Адегбуи постигна най-голямата победа в своята кариера. Той успя
Коментари Харесай

Адегбуи: Казах ви, че Бадр Хари ще се откаже

Бенджамин Адегбуи реализира най-голямата победа в своята кариера. Той съумя да се оправи с Бадр Хари и го победи с нокаут в основната борба на GLORY 76, което се организира в Ротердам. Адегбуи губеше по точки първите два рунда, откакто Хари беше покрай успеха с нокаут във втория рунд. Бени обаче се съвзе и му счупи носа с тежък удар при започване на третия рунд.

Адегбуи прати Бадр в нокдаун и той продължи, само че очевидно беше засегнат. Последва нов нокдаун, след който Хари не се изправи и загуби с механически нокаут. С тази победа Бени навлезе в серия от 2 следващи и ще чака борба за купата със своя другар Рико Верхувен. Ето какво показа Адегбуи пред камерите след огромната победа:

" Аз ви споделих, че съм твърдо копеле. Също по този начин ви споделих, че той първи ще се откаже, а не аз. Нараних го. Вкарах му ъперкът и ритниците и усетих, че бяха тежки. Знаех, че по този начин би трябвало да продължа. Хората от моя щаб ми споделиха, че би трябвало да се удрям с него, а не да диря нокаут. Всичко се подреди. Да, мисля, че му счупих носа, тъй като беше ъперкът или нещо такова.

Това е пердах и аз го почитам. Благодаря му, че одобри борбата. Той е легенда. Днес аз го победих, само че на следващия ден може той да е по-добър и да ме победи. Такава е играта. Не ме питайте за Рико, дано се насладя на успеха. Благодаря на почитателите, които си заплатиха, с цел да гледат багра. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР