Бенчо Бенчев ме помоли да запазя на негово име три

...
Бенчо Бенчев ме помоли да запазя на негово име три
Коментари Харесай

Несрин Узун: Станах жертва на добротата на Бенчо Бенчев

Бенчо Бенчев ме помоли да запазя на негово име три стаи в хотел в Истанбул. Това съм го правил и преди. Познавам се с Бенчев от 15 години и постоянно пътуваме дружно в Турция. Това сподели по време на конференция в Бургас някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун.

Той дефинира като нелепа обстановка фактът, че е станал очевидец на задържането на Димитър Желязков - Митьо Очите в Истанбул. Узун акцентира, че от 10 години не е в дейната политика и е станал жертва на добротата на неговия дълготраен другар и бизнес сътрудник Бенчо Бенчев.

Той бе арестуван в Турция, дружно с общинския консултант от БСП-Бургас Бенчо Бенчев, Димитър Желязков - Очите и други четирима души.

Несрин Узун посочи, че с Бенчев са били в разнообразни хотели и не е знаел при резервацията имената на останалите хора, които ще бъдат настанени в стаите.

„ Много скърбя, че попадайки в тази нелепа обстановка, сътворих неприятни моменти за най-близките ми. Съжалявам и съм засегнат от някои анализатори, които се пробват да свържат случая с партията, чийто представител съм бил “, съобщи Узун, представен от Българска телеграфна агенция.

Той описа, че вечерта преди ареста е бил на среща с Бенчо Бенчев, а след нея, го е закарал с автомобил до хотела. Тогава разбрали за задържането на Желязков.

„ Нито аз, нито Бенчо Бенчев сме арестувани в Турция. 24-часовата ни мярка бе наложена в България “, посочи Узун.

Несрин Узун бе два мандата народен представител - в 39-то и 40-то Народно заседание. С общинския консултант от Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев имат общ бизнес с развъждането на киви и са съдружници във компания, занимаваща се със строителни действия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР