Бенчмаркът AnTuTu публикува своя ежемесечен рейтинг на флагманските смартфони с

...
Бенчмаркът AnTuTu публикува своя ежемесечен рейтинг на флагманските смартфони с
Коментари Харесай

MediaTek учуди всички в юлския рейтинг на AnTuTu за флагманските смартфони

Бенчмаркът AnTuTu разгласява своя ежемесечен рейтинг на флагманските смарт телефони с най-висока продуктивност в света. Осем модела със Snapdragon 8 Gen 2 попаднаха в челната десетка, само че нито един от тях не съумя да заеме първото място.

За месец юли vivo X90s съумя да сложи безспорен връх във връзка с бенчмарковете, като това се смята за огромна изненада за един нов смарт телефон, базира на система върху чипа на MediaTek. Той означи 1 619 144 точки. Смартфонът се базира на чипа Dimensity 9200+. Другият модел със същия чип – iQOO Neo 8 Pro, се класира едвам на пето място с резултат от 1 591 102 точки.

Челната тройка се добавя от iQOO 11 Pro и iQOO 11, а към тях в топ 5 се причислява геймърският смарт телефон ASUS ROG Phone 7 Pro. Втората половина на класацията стартира с Nubia Red Magic 8 Pro+. След него се подреждат OPPO Find X6 Pro, Xiaomi 13 Ultra, OnePlus 11 и Meizu 20 Pro.

Струва си да се означи, че смарт телефоните са тествани в AnTuTu v10, където правилото на оценяване е изменен. В новата ранглиста всички устройства получиха над 1,5 млн. точки, до момента в който в майския тест AnTuTu v9 водач беше iQOO Neo 8 Pro с по-малко от 1,36 млн. точки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР