Бен Шепард най-накрая се справи с спада“ на рейтингите на

...
Бен Шепард най-накрая се справи с спада“ на рейтингите на
Коментари Харесай

Бен Шепърд най-накрая се справи със спада в рейтингите на This Morning след поглъщането с Cat Deeley

Бен Шепард най-сетне се оправи с „ спада “ на рейтингите на This Morning, откогато пое отговорностите на хазаин с новия асистент Cat Deeley.

49-годишният скочи от кораба от Good Morning Britain, с цел да показа новия образ на дневното шоу на ITV с водещия на So You Think You Can Dance Cat, 47. Двамата бяха изпратени, с цел да върнат тази заран към предходната популярност след абсурда с Филип Скофийлд и Холи Уилоби изпадат в драма.

Откакто дуото се причисли към шоуто при започване на март, на феновете им лиши известно време, с цел да се затоплят за тях – мнозина приканват постоянните петъчни домакини Алисън Хамънд и Дермът О'Лиъри да получиха работа на цялостен работен ден.

Първото им шоу на 11 март стартира добре - като дебютният им епизод притегли един милион фенове в своя пик и притегли междинна публика от 806 000 - измежду Най-високите рейтинги на тази заран за годината до момента. Но от този момент нещата се намалиха, като през идната седмица статистиката за гледане падна до 692 500...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР