Бен Шепард и Кат Дийли изглежда са спечелили надпреварата за

...
Бен Шепард и Кат Дийли изглежда са спечелили надпреварата за
Коментари Харесай

Бен Шепард и Кат Дийли са готови за сделки с големи пари като новите лица на ITV This Morning

Бен Шепард и Кат Дийли наподобява са спечелили конкуренцията за подписване на покупко-продажби с огромни пари и са станали новите лица на Тази заран.

Шефовете на ITV най-сетне взеха решение и ги избраха да заменят Phillip Schofield и Holly Willoughby. Ръководителите търсят вярната композиция, откогато Холи последва някогашния си другар от вратата, напускайки шоуто след съвсем 15 години.

Тя напусна месеци откакто Скофийлд сензационно напусна, откакто призна, че е „ безразсъдно, само че не противозаконна " спекулация с по-млад сътрудник в дневното шоу, до момента в който към момента беше женен. След бурята към неговото овакантяване, лицата, вземащи решения в This Morning, изпробваха редица претенденти, като Алисън Хамънд, Джоузи Гибсън, Ема Уилис, Кристин Лампард, Райлън Кларк и Дермът О'Лиъри са единствено някои от звездите, измежду които да вземат участие.

Бен, 49, и Кат, 47, също заеха своя ред на горещия стол и наподобява, че шефовете са се спрели на тях, което ще пристигна като голям удар за Good Morning Britain, които стартират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР