Бен Мичъл от EastEnders ще напусне сапунената програма на BBC

...
Бен Мичъл от EastEnders ще напусне сапунената програма на BBC
Коментари Харесай

Кога Бен Мичъл напуска EastEnders и актьорът Макс Боудън напусна ли сапунената програма на BBC?

Бен Мичъл от EastEnders ще напусне сапунената стратегия на BBC доста скоро, като артистът Макс Боудън напуща ролята след пет години.

Миналата година беше обявено, че Макс напуща шоуто, с спорни отчети по отношение на това какво е довело до решението. Сапунката в действителност удостовери напускането, само че не разяснява по кое време и по какъв начин той ще напусне, до момента в който отчетите сочат, че Макс ще напусне шоуто напролет на 2024 година

Наскоро беше препоръчано от член на актьорския състав, че Макс към този момент е завърши фотосите през февруари и в този момент наподобява знаем по кое време и по какъв начин може да си тръгне. Спойлери загатнаха сюжета на неговото овакантяване и това е много тъжно за семейство Мичъл.

Беше доказано, че Бен е задържан и го чака затвор заради историческо закононарушение, което е направил. Бен пледира за непорочност, само че не е доказано какво тъкмо се е случило и какво е направил.

Смята се, че е обвързвано с късия му престой в Америка преди година, само че шефовете не издават нищо. Не наподобява добре за гер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР