Бен Фодън казва, че бившата съпруга Уна Хийли е абсолютно

...
Бен Фодън казва, че бившата съпруга Уна Хийли е абсолютно
Коментари Харесай

Бен Фодън казва, че бившата съпруга Уна Хийли е „наистина щастлива“ за него и съпругата му Джаки след новината за бебе

Бен Фодън споделя, че някогашната брачна половинка Уна Хийли е безусловно разчувствана за него и брачната половинка му Джаки Смит, които преди малко са се сдобили с още един бебе в фамилията им.

Звездата от Saturdays Уна, на 42, споделя две деца, Аойфе, на 11, и Тадх, на осем, с някогашния ръгби ас, който в този момент е женен и живее в Съединени американски щати с щерка Фара, три. Двамата преди малко станаха родители за повторно, откакто посрещнаха щерка си Олимпия предишния месец.

Той също по този начин загатна, че новото допълнение няма да повлияе на това по какъв начин някогашните излюбени се грижат за двете си деца - които не са срещнаха новата си сестра. Но Бен скоро ще се върне назад в Лондон, с цел да гледа мача сред Англия и Ирландия в Шестте народи и да отпразнува рождения ден на Аойфе идващия месец и има проекти да се съберат.

Говоря с OK! Magazine, Бен сподели: „ Тя в действителност се радва, че посрещнахме още едно бебе в фамилията. Ние сме родители през последните пет години и мисля, че в този момент сме много положителни в това. Това, че имам още едно бебе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР