Бен Афлек въобще няма желание да крие емоциите си и

...
Бен Афлек въобще няма желание да крие емоциите си и
Коментари Харесай

Три месеца след сватбата: Бен Афлек тъжен и недоволен от брака си с Дженифър Лопес

Бен Афлек изобщо няма предпочитание да крие страстите си и какъв брой е печален от това, че е продал епичната си ергенска квартира. Младоженецът не изглеждаше в въодушевление за празнуване, откакто завоюва близо 30 милиона $ за някогашния си замък " Pacific Palisades ". Продажбата се наложила, с цел да откри нов дом със брачната половинка си Дженифър Лопес, обаче вътрешни хора настояват, че той " не е удовлетворен " от това по какъв начин върви тримесечният му брак, написа RadarOnline.com, съобщи life.dir.bg.

50-годишният притежател на " Оскар " се появил край бунище, до момента в който се разхождал из Санта Моника, Калифорния, в четвъртък, откакто таман продал парцела си за 28,5 милиона $. Той бил облечен за по-хладното време, в напълно бежов отбор - надалеч от дънките и тениските, които нормално носи.

Афлек бил в пуловер, панталони и стилно сако, облекло, което най-вероятно е определено от неговата половинка.

Афлек изглеждал надълбоко умислен, до момента в който прибирал сина си, от някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър, от учебно заведение. Звездата от " Арго " бил залепен за мобилния си телефон, до момента в който звънецът не известил за края на часовете на Самюел. Афлек го хванал за ръка и жонглирал с огромно кафе вместо нормалните си цигари - табиет, от който Джей Ло обезверено се пробва да го откаже.

Продължават да се въртят клюки, че бракът му с Джей Ло е в тежка фаза.

Липсата на отношение на Афлек към модата, неговата " рискова " сбирка от мотоциклети и навика му да пуши, провокираха напрежение в връзките на Бенифър 2.0.

Афлек " не осъзнаваше в какво се забърква ", твърди негов другар, настоявайки, че двамата с Ло се карат непрестанно, откогато са си споделили " да ".

" Той е човек, който харесва да е нехаен, даже в облеклото - с дънки и тениски и в този момент Дженифър се пробва да му каже какво може и какво не може да носи ", сподели вътрешен човек.

Твърди се, че Джей Ло също се ядосва какъв брой разпилян е Афлек вкъщи. " Бен не почиства след себе си, което нервира Дженифър ", споделил различен източник. Пушенето на Бен също се трансформирало в проблем.

" Тя безусловно ненавижда цигарите на Бен ", обяснил източникът. " Той даде обещание да се откаже, само че с всичките ѝ заяждания той взе да пуши повече от всеки път ", приказват осведомени.

Афлек и Джей Ло за се ожениха през юли в Лас Вегас. После подвигнаха огромна тридневна женитба в имението на Афлек в Джорджия през август. И макар че са минали единствено три месеца, едно нещо наподобява е ясно - меденият месец свърши, разясняват всемирски хроникьори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР