Бен Афлек ще участва в еротичен трилър. Не сме сигурни,

...
Бен Афлек ще участва в еротичен трилър. Не сме сигурни,
Коментари Харесай

Коя е жената, която ще съблазни Бен Афлек

Бен Афлек ще взе участие в сексуален трилър. Не сме сигурни, дали единствено този факт би могъл да ни заинтригува, само че в допълнение с още информация за въпросния филм към този момент сме зарибени. Защото Deep Water e по романа на майсторката на психотрилъри Патриша Хайсмит ( " Талантливият мистър Рипли ", " Карол " ). А актрисата в основната роля е любопитната и доста сексапилна Ана де Армас.
 Снимка 436951

Двамата ще са в функциите на Виктор и Мелинда Ван Алън - двойка от дребен град, изгубила любовта между тях. Договорката им е всеки да има свои любовници, стига да не търси сметка на другия. И по този начин, до момента в който някои от въпросните любовници не са открити мъртви.
 Снимка 436952

Снимките на Deep Water (романът е публикуван на български под заглавие " Дълбока вода " ) би трябвало да стартират през ноември, когато Де Армас ще е завършила работата си по новия филм за Бонд, както и по биографичен за Мерилин Монро. Режисьор е Ейдриан Лин - " тежката артилерия ", която познаваме от " Лолита ", " 9 седмици и половина " и " Фатално привличане ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР