Бен Афлек никога не е пестял похвалите си по адрес

...
Бен Афлек никога не е пестял похвалите си по адрес
Коментари Харесай

Бен Афлек откровено за връзката си с Джей Ло

Бен Афлек в никакъв случай не е пестял похвалите си по адрес на Дженифър Лопес макар раздялата им преди години. Той за следващ път я похвали по няколко параграфа в специфичния материал на InStyle, отдаден на нея.

Списанието поставя Джей Ло на корицата си и прави с нея страхотна фотосесия, както и нетрадиционно изявление, в което са включени както нейни думи, по този начин и мнения от нейни близки, сътрудници и познати.

Афлек е един от тях. Двамата се сгодиха през ноември 2002 година и трябваше да се оженят идната година, само че сватбата беше отсрочена поради големия интерес на медиите към връзката им, граничещ с тормоз. През 2004 година Джей Ло и Афлек се разделиха.

Пред InStyle 48-годишният артист разкрива, че постоянно се е считал за експерт, само че когато е работил с Лопес, е открил, че тя доста повече. " До ден сегашен тя остава най-трудолюбивият човек в бизнеса си, който познавам. "

" Тя има страховит гений, само че и е работила доста и настойчиво, с цел да реализира триумфа си. Освен това от кое място извира младостта й? Не зная по какъв начин тя наподобява по същия метод като през 2003 година, а аз мога да мина за 40-годишен в най-хубавия случай... "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР