Бен Афлек и приятелката му Ана де Армас се радваха

...
Бен Афлек и приятелката му Ана де Армас се радваха
Коментари Харесай

Заради любов? Бен Афлек и Ирина Шейк нарушиха самоизолацията си

Бен Афлек и приятелката му Ана де Армас се радваха на хубавото време в Калифорния и обществено демонстрираха любовта си, макар че и в щата доста хора са се самоизолирали поради COVID-19.
Коя е Ана де Армас - новото гадже на Бен Афлек? Тя е с 16 години по-млада от него и ще е идващото момиче на Бонд в новия филм “No time to die ”
Това е първата сериозна връзка на Бен Афлек след развода му с актрисата Дженифър Гарднър, с която бяха семейство цели 10 години. Неотдавна Афлек призна, че разводът му е едно от нещата, за които съжалява най-вече.



Друга звезда, която също наруши самоизолирането, е Ирина Шейк . Руската манекенка е била снимана от папараци да се разхожда по улиците на Ню Йорк, дружно с Вито Шнабел, прочут търговец на картини.

Вито Шнабел е правил компания на няколко известни дами, след раздялата им с техните половинки. Сред тях са Ел Макферсън, когато поставя завършек на връзката със брачна половинка си милионер, актрисата Деми Мур, когато се разделя с Аштън Къчър и 13 години по-възрастната от него Хайди Клум, откакто завършва връзките си с артиста Сийл.

Как Ирина Шейк и Вито Шнабел носят медицинските си маски по време на разходка вижте в ladyzone.bg.

https://ladyzone.bg/laifstail/narushena-karantina-irina-shejk-na-gosti-v-doma-na-vito-shnabel-bivshe-gadzhe-na-hajdi-klum.html
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 422 23 9 20 Света 884996 26677 44202 185204 Заразени* Нови Починали България 422 23 9 Света 884996 26677 44202
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР