Бен Афлек и Дженифър Лопес отново прекарват време заедно. Двамата

...
Бен Афлек и Дженифър Лопес отново прекарват време заедно. Двамата
Коментари Харесай

Бенифър отново - Бен Афлек и Дженифър Анистън може да се съберат

Бен Афлек и Дженифър Лопес още веднъж прекарват време дружно. Двамата имаха връзка от 2002 година до 2004 година и даже бяха сгодени за малко. Пътищата обаче им се разделиха тъкмо преди сватбата и скоро по-късно Афлек се ожени за актрисата Дженифър Гарнър, а Дженифър - за артиста Марк Антъни.

Снимка: Getty Images

17 години по-късно наподобява като че ли 48-годишният артист и 51-годишната певица към момента не са изгубили интерес един към различен.

Източници на сп. " Пийпъл " са ги забелязали дружно в щата Монтана, където Бен има къща. " Нещата се развиват стремглаво, само че Дженифър е щастлива. "

Седмица преди този момент пък Афлек е бил видян да гостува в дома на певицата в Лос Анджелис. " Те постоянно са били другари и са поддържали връзка през годините. "

Снимка: Getty Images

Афлек и Лопес бяха измежду най-обсъжданите двойки сред 2000 и 2010 година Те бяха наричани " Бенифър " сходно на " Бранджелина " (както бе известна двойката на Анджелина Джоли и Брад Пит).

Ако в този момент се окаже истина, че любовта сред тях е припламнала още веднъж, те няма да са нито първата, нито последната двойка, която ще се препокрие по сходен метод.

На уеб страницата може да прочетете за още 7 извънредно известни двойки, които направиха пауза в връзките си, преди да се съберат още веднъж:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР